Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa niin mielellämme vastaamme.

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 6 478 3312

Osoite

Södra vägen 4, 66600 Vöyri, Suomi Finland

 Z0A7072 800

Esko Groupin ja Scansolon fuusio on nyt valmis ja Esko Groupin toiminta on sulautettu osaksi Scansolon toimintaa.

– Fuusion aikataulu piti ja nyt kun fuusio on valmis, jatkamme kehitystyötä, kertoo Scansolon toimitusjohtaja Markku Rinnasto.

 Scansolon jyrsintäkapasiteetti tuplaantui fuusion myötä

Scansolon palveluvalikoima ja tuoteperheet laajentuivat yrityskaupoilla. Uutena palveluna yrityksessä on alumiinintyöstö, mitä varten on hankittu uusia koneita ja päivitetty henkilökunnan osaamista. Aiemmin erityisesti sorvauspalveluista tunnettu yritys on fuusion myötä kaksinkertaistanut jyrsintäkapasiteettinsa.  

– Viime kuukausien aikana olemme panostaneet vahvasti koko henkilökunnan osaamisen kehittämiseen. Tänä vuonna keskitymme erityisesti valmistusmenetelmien kehittämiseen ja läpimenoaikojen lyhentämiseen. Tavoitteenamme on, että Vesa (Esko Groupilta) keskittyy CAM-suunnitteluun ja henkilökunnan koulutukseen täysipainoisemmin loppuvuotta kohden mentäessä. Tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan suunnittelupalveluita tuotannon tueksi, tähdentää Markku.

Scansolo painottaa palveluiden kehittämisessä yksinkertaisuutta ja tehokasta tapaa toimia.

– Toimintamallimme tuo säästöjä sekä meille että asiakkaillemme. Olemme saaneet palautetta, että meidän kanssamme on helppo toimia, koska puhumme asioista suoraan ja kiertelemättä. Olemme voittaneet asiakkaidemme luottamuksen asiantuntijuutemme ja osaamisemme kautta, Markku sanoo.

Konekannan ja osaamisen päivittäminen pitävät yrityksen ajan hermolla

Scansololla on investoitu rohkeasti tulevaisuuteen ja investointeja tehdään myös jatkossa.

– Viime vuonna suurimmat investoinnit liittyivät fuusioon, konekantaa kasvatettiin ja sen myötä palvelumme laajentuivat, niin osaamisen kuin tuotteiden osalta. Fuusion kautta tulleet palvelut ja osaaminen ovat sellaisia, joita voimme ylpeinä tarjota uusille ja vanhoille asiakkaille, Markku päättää.

Scansololla on tilaa uusille työntekijöille. Vakavarainen ja tulevaisuuteen investoiva yritys tarjoaa hyvän paikan kasvaa ja kehittyä ammattilaiseksi.  Yrityksessä ymmärretään myös ammattiosaamisen arvo: asiansa osaavista ja työnsä hyvin hoitavista ammattilaista halutaan pitää hyvää huolta.  Scansololla työskenteleekin useampi alkuperäinen työntekijä, jotka ovat viihtyneet tehtaalla melkein 30 vuotta.

Henkilökuntamme

​Olli Ojanen
​Olli Ojanen Tuotantopäällikkö
Puhelin +358 50 - 595 7391

Sähköposti olli.ojanen@scansolo.fi

Markku Rinnasto
Markku Rinnasto Toimitusjohtaja
Puhelin +358 50 - 379 7375

Sähköposti markku.rinnasto@scansolo.fi

Teija Bergendahl
Teija Bergendahl Hallituksen puheenjohtaja
Puhelin +358 40 – 587 9690

Sähköposti teija.bergendahl@scansolo.fi

Antti Rintala
Antti Rintala Ostaja
Puhelin +358 44 747 2510

Sähköposti antti.rintala@scansolo.fi