Yritys

Sorvattujen sarjojen ja yksittäisten osien valmistaja

Olemme erikoistuneet sorvattujen osien valmistukseen sarjoina ja yksittäisinä kappaleina. Valmistamme mittatarkkoja pyörähdyskappaleita, laakerointiosia ja erilaisia laippoja. Valmistamiamme tuotteita käytetään sähkömoottoreissa, teollisuusvaihteissa ja generaattoreissa. Teemme myös osia erilaisille kone- ja laitevalmistajille. Konekantamme on räätälöity laippamallisten osien valmistukseen. Pystymme valmistamaan tuotteita halkaisijaltaan 900 millimetriin saakka. Maksimi käsittelypaino on meillä 500 kg. Pintakäsittelemme tuotteet aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme kautta.

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä tuotantoa

Valmistamme tuotteita sarjoina ja yksittäisinä kappaleina. Olemme kasvattaneet tuotantoamme suunnittelemalla investointeja asiakkaiden tarpeiden perusteella. Tämän filosofian pohjalta olemme rakentaneet useita automatisoituja sorvaussoluja, joilla olemme saaneet kustannusetua asiakkaalle. Näistä soluista osa on valjastettu isompien sarjojen tuotantoon.

Yritysoston kautta olemme laajentaneet palveluamme mekaniikkasuunnitteluun. Osaavan henkilökuntamme, sorvaus- ja jyrsinkapasiteettimme sekä hitsauksen, kokoonpanon ja 3D-tulostuksen ansiosta pystymme arvioimaan ja tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkainta tapaa valmistaa erilaisia tuotteita. Oma tuotantomme nopeuttaa tuotteen läpimenoaikaa merkittävästi.

Jatkuva kehittäminen ja vastuullinen toiminta tuovat vakaata kasvua ja toimivaa kumppanuutta

Jatkuva tuotannon kehittäminen tarkoittaa meille vuodessa useita päällekkäisiä kehittämisprojekteja ja investointeja. Automaatioasteen noususta huolimatta henkilökuntamme määrä kasvaa jatkuvasti. Toimintamme perustana ovat ammattitaitoiset ja työstään ylpeät tekijät. Tyytyväisyys omaan kehittymiseen tekee työstä merkityksellistä ja on työviihtyvyyden ja työilmapiirin kulmakivi. Siksi tuotannossamme jokainen työntekijä vastaa oman solunsa toiminnasta, ohjelmoinnista ja kunnosta itse. Periaate tuo vastuuta ja tervettä ammattiylpeyttä. Koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme ja rekrytoimme yritykseemme myös innostuneita alanvaihtajia.

Asiakkaitamme ovat suomalaiset kasvavat vientiyritykset ja globaalit suuryritykset. Näille yrityksille läpinäkyvä ja vastuullinen toiminta ovat tärkeitä kilpailukeinoja, ja yritykset edellyttävät samoja periaatteita yhteistyökumppaneiltaan. Näiden yritysten kumppanina olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti sekä ympäristön että työntekijöiden osalta. Vastuullisesta toiminnasta kertovat ISO 9001- ja 14001 -sertifikaatit sekä EcoVadis-pronssisertifikaatti.

Scansolo

  • perustettu 1992
  • sijaitsee Vöyrillä
  • tuotantotilat 1800 m2
  • 19 työntekijää
  • perheyritys
  • Ecovadis Pronze
  • ISO 9001, 14001