Töihin meille

Oletko innostunut koneistustöistä ja mahdollisuudesta kehittyä työssäsi?

Scansolo on jatkuvasti kehittyvä ja arvostettu metalliteollisuuden alihankkija. Tuotteidemme laatuun luotetaan. Laadun takana on ammattitaitoinen henkilökunta sekä konekanta, jota modernisoidaan ja automatisoidaan jatkuvasti. Tuotannossamme on käynnissä jatkuvasti useita projekteja, joissa kasvatamme tuotantomme automaatioastetta. Silti palkkaamme jatkuvasti uusia tekijöitä.

Pidämme hyvää huolta sekä työntekijöistä, työilmapiiristä että työturvallisuudesta. Työntekijänä meillä pääset kehittymään työssäsi. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta kouluttamalla heitä aktiivisesti itse. Jokainen työntekijä vastaa itse oman solunsa toiminnasta ja kunnosta sekä koneiden ohjelmoinnista. Oma työpiste mahdollistaa myös kehitysideoiden esittämisen ja niiden toteuttamisen matalalla kynnyksellä. Kokemuksen karttuessa mahdollisuus itsenäiseen työhön kasvattaa ammattiylpeyttä ja halua oppia uutta.

Keitä palkkaamme?

Meille voivat hakea sekä kokeneet konkarit että vastavalmistuneet osaajat. Olemme palkanneet tuotantoomme myös useita alanvaihtajia. Työssä on eniten etua halusta oppia, kehittyä ja olla oma-aloitteinen. Teemme myös jatkuvasti yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa, joista mahdollisuus päästä meille työharjoitteluun. Jos haluat päästä työharjoitteluun, ota yhteyttä meihin. Tehtaamme sijaitsee Vöyrillä, jonne ajaa Vaasasta n. 30 minuutissa.

Maksamme työehtosopimusten mukaisen palkan, ajallaan ja oikein. Tarjoamme työntekijöillemme myös vapaa-ajan vakuutuksen. Yrityksellämme on lisäksi EcoVadis-vastuullisuussertifikaatti. Lue lisää, mitä se tarkoittaa työpaikkamme ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun kannalta.

Innostuitko tavastamme toimia?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tai ota yhteyttä: Markku Rinnasto, markku.rinnasto@scansolo.fi tai 050 379 7375.