Sorvatut tuotteet

Sorvattujen sarjojen ja yksittäisten osien valmistaja

Olemme erikoistuneet sorvattujen osien valmistukseen sarjoina ja yksittäisinä kappaleina. Valmistamme mittatarkkoja pyörähdyskappaleita, laakerointiosia ja erilaisia laippoja. Valmistamiamme tuotteita käytetään sähkömoottoreissa, teollisuusvaihteissa ja generaattoreissa. Teemme myös osia erilaisille kone- ja laitevalmistajille. Konekantamme on räätälöity laippamallisten osien valmistukseen. Pystymme valmistamaan tuotteita halkaisijaltaan 900 millimetriin saakka. Maksimi käsittelypaino on meillä 500 kg. Pintakäsittelemme tuotteet aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme kautta.

Mittatarkkojen osien valmistus edellyttää kone- ja laitekannan päivittämistä aktiivisesti ja säännöllisesti. Tuotantomme koostuu kahdesta eri sorvaamosta, kevyestä ja raskaasta. Kaikista sorveista löytyvät pyörivät työkalut. Osa sorveista on automatisoitu sarjatyöhön.

Mittatarkkuus syntyy myös ammattiosaamisesta. Tehtaassamme on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Huolehdimme henkilökuntamme osaamisesta kouluttamalla heitä aktiivisesti.

Asiakkaan tarpeen mukaan suunnittelut automatisoidut sorvaussolut isoille sarjoille

Kehitämme jatkuvasti tuotantomme automaatioastetta. Tuotannossamme on vuosittain käynnissä vähintään kolme erilaista tuotannon tehostamisprojektia. Olemme innostuneita tuotannon kehittämisestä ja hallitsemme automatisoinnin. Omien tarpeidemme lisäksi investoimme räätälöityihin tuotantosoluihin asiakastarpeiden perusteella. Ehdotamme asiakkaillemme uusia, kustannustehokkaampia tapoja valmistaa tuotteita. Yhteistyön tuloksena syntyy tietylle tuotteelle räätälöityjä tuotantosoluja, joissa tuotetta voidaan valmistaa isoja sarjoja kustannustehokkaammin. Kustannustehokkuus tarkoittaa myös hintaetua asiakkaalle.

Otamme mielellämme vastaan uusia haasteita.

Ota yhteyttä