3D-tulostetut osat

3D-tulostetut osat

3D-tulostuksemme palvelee omaa mekaniikkasuunnitteluamme ja siihen liittyvää kiinnitin- ja apuvälinevalmistustamme. Tulostamme ja suunnittelemme lisäksi asiakkaillemme erilaisia muoviosia. Osiin saadaan tarvittaessa hiilikuituvahvistus. 3D-tulostus soveltuu yksittäisten osien ja piensarjojen valmistukseen.

Tulosteillamme korvataan tietyn tyyppisiä, tavallisesti koneistamalla tehtyjä osia, jotka valmistetaan usein huomattavasti edullisemmin 3D-tulosteena kuin koneistamalla. Tällaisia osia ovat mm. mittajigit, robottien tarttujat, jyrsimien leuat tai muut tuotannon apuvälineet. Tulostettavaksi soveltuvat erityisesti osat, joihin ei kohdistu ulkoista voimaa, rasitusta tai kemikaaleja, tai osat, joiden ei tarvitse olla täysin mittatarkkoja. Tulostettava osa voi myös olla aihio, jota koneistetaan tulostuksen jälkeen.

Asiakkaan tarpeen mukaan suunnittelut automatisoidut sorvaussolut isoille sarjoille

Voimme tehdä 3D-tulosteita asiakkaan mittapiirustuksen mukaan, jolloin teemme tämän perusteella itse 3D-mallinnuksen. Mallinnus lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi, jonka jälkeen tulostamme osan. Jos asiakkaalla on rikkinäinen osa, voimme tehdä sen perusteella mitoituksen ja 3D-mallinnuksen. Myös tässä tapauksessa asiakas hyväksyy 3D-mallinnuksen ennen tulostamista. Jos asiakkaalla on valmis 3D-mallinnus, teemme tulosteen suoraan sen perusteella.

Käytössämme on Solidworks- ja Autodesk Fusion 360 ─ohjelmistot.

Otamme mielellämme vastaan uusia haasteita.

Ota yhteyttä